Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Uvodno predavanje o NLP tehnikama

22. 04. 2024.

25.4.2024. godine u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin s početkom u 18:00 sati će se održati uvodno predavanje u neuroligvističko programiranje ili NLP.

Predavanje će održati dugogodišnja praktičarka NLP-a Marija Bešlić koja će nam otkriti kako upoznati bolju verziju sebe.

Ljudi današnjeg doba su izloženi brzom životu, mnoštvu informacija koje nisu sve za njihovo dobro i ponekad je pravi izazov u svemu tome pronaći ravnotežu. Na uvodnom predavanju ćete upoznati zanimljivu metodu koja nam nudi jednostavne alate i tehnike kako bolje razumjeti najprije sebe, a onda i druge radi ostvarivanja radosnijeg/kvalitetnijeg života po osobnoj mjeri. Vještine su to i znanja koja nam omogućuju biti kreatori svoga života, samopouzdano i suvereno, bez traženja krivca, bez kukanja, bez optuživanja.

NLP tehnike se većinom baziraju na temelju izbora, odnosno činjenice da svatko od nas ima potrebne resurse za uspjeh, ali ih moramo znati iskoristiti na ispravan način kako bismo mogli nešto ostvariti.

NLP se bavi izvrsnošću u svim područjima života i omogućuje ljudima da postanu izvrsni u onome što žele. Njegovim se znanjima koristimo u poslovnom i privatnom životu.