Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Obilježavanje 14. Tjedna cjeloživotnog učenja

21. 09. 2020.

Pučko otvoreno učilište Knin, od 21. rujna do 5. listopada, obilježava 14. Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja.

Organizirana su sljedeća događanja:

  1. Pučko otvoreno učilište Knin će na Radio Kninu u utorak 22.9.2020. godine gostovati u emisiji s temom o Tjednu cjeloživotnog učenja. Emisija ide u živo te će biti omogućeno i uključivanje slušatelja s pitanjima i komentarima.
  1. Dana 23.9.2020. Pučko otvoreno učilište Knin će pružati svim zainteresiranim dodatne informacije o obrazovanju odraslih, cjeloživotnom učenju, kao i ostale informacije koje budu tražili.

 

  1. Pučko otvoreno učilište Knin će s udrugama civilnog društva i Gradom Kninom te s ostalim dionicima koji provode europske projekte, a koji uključuju obrazovanje, organizirati Okrugli stol na kojem će se razgovarati o planiranju, provedbi i ostalim bitnim segmentima zajedničke suradnje.

 

 

Ovim putem pozivamo ostale zainteresirane (udruge, kulturna i sportska društva,..) da svojim angažmanom upotpune program obilježavanja Tjedna cjeloživotnog učenja, a naravno i sve građane da sudjeluju u događanja.

 

Više informacija o tjednu cjeloživotnog učenja možete dobiti na  http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/