Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

POU Knin obilježilo 10. Tjedan cjeloživotnog učenje

04. 10. 2016.

Pučko otvoreno učilište Knin, u vremenu od 26. rujna do 02. listopada 2016. godine obilježilo je 10. Tjedan cjeloživotnog učenja i u potpunosti realiziralo svoj Plan aktivnosti.

Dana 26. rujna 2016. godine u Učilištu je otvorena izložba ”KNIN – VUKOVARU, za vodotoranj”. Interes Kninjana za ovu izložbu bio je jako velik, tako da se na svečanosti otvaranja izložbe u izložbenim prostorima našlo 40-ak posjetitelja. U ime organizatora izložbe nazočne je pozdravio ravnatelj Učilišta Mato Milanović, dok je izložbu otvorio kninski gradonačelnik Nikola Blažević. U prigodnom programu sudjelovali su i kninski pjesnici Ante N.Tadić Šutra i Fabijan Lovrić. Na izložbi su izloženi radovi nastali tijekom održavanja Likovne kolonije ”DINARA 1995 – KNIN 2016”, a iste će organizatori darovati Gradu Vukovaru.

Dana 29. rujna izložbu su posjetili i učenici II. c razreda Osnovne škole Domovinske zahvalnosti sa svojim učiteljem Fabijanom Lovrićem.

Dana 28. i 29. rujna u vremenu od 08,00 do 15,00 sati održani su tzv. ”Dani otvorenih vrata”. U oba dana Učilište je pohodilo 30-ak građana Knina koji su se interesirali o našem radu, mogućnosti upisa pojedinog programa i sl.

Dana 28. rujna u Učilištu je održana ”radionica izrade dekorativnih predmeta od gline”.

Među petnaestak sudionika našla se i skupina učenika, koji su aktivno sudjelovali u izradi i ukrašavanju predmeta od gline. Smatramo da je radionica u potpunosti opravdala svoj cilj održavanja.

Dana 30. rujna s početkom u 19,30 sati, u prostorima HKD ”Napredak”, svoj udaraljkaški koncert izveo je glazbenik Stanislav Muškinja. Iako posjeta nije bila u skladu s kvalitetom programa (20-ak posjetitelja), nazočni su bili oduševljeni kvalitetom istog.

Radionica ”Izrada dekorativnih predmeta od gline”

Izložba slika ”KNIN-VUKOVARU, za vodotoranj”

Koncert Stanislava Muškinje u Kninu

Učenici OŠ Domovinske zahvalnosti posjetili izložbu