Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Program POU Knin za obilježavanje 10. Tjedna cjeloživotnog učenja

23. 09. 2016.

 

  1. Izložba slika „Knin – Vukovaru, za vodotoranj“, održat će se dana 26. rujna 2016. godine s početkom u 18:30 sati (svečanost otvaranja izložbe) u prostorima Učilišta.

 

Na izložbi će biti izloženo 40-ak radova slikara koji su sudjelovali na ovogodišnjoj Likovnoj koloniji održanoj u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

 

  1. Dani otvorenih vrata ( 28.9. i 29.9.2016.)

 

Dani otvorenih vrata će se održavati od 08:00 do 15:00 sati. Građankama i građanima će pružiti dodatne informacije o programima koje POU Knin provodi (uvjetima upisa i načinu izvođenja nastave i ostalim detaljima). POU Knin dobiva povratnu informaciju o tome koji programi su najzanimljiviji za potencijalne buduće polaznike.

Interesiraju nas i upiti za programe koje još nemamo u ponudi, tako da možemo i na taj način pratiti trendove i što bolje povezati obrazovanje i potrebe tržišta rada.

 

  1. Radionica „Izrada dekorativnih predmeta od gline“, 28.9. od 14:00 do 19:00 sati.

 

Radionica će se održati za građane koji su zainteresirani za dobivanje nekih osnovnih informacija o glini i izradi određenih predmeta od gline, te po želji samo se „upustiti“ u ovaj izazov.

 

  1. Stanislav Muškinja, UDARALJKAŠKI KONCERT, prostor HKD Napredak Knin,

dana 30. rujna 2016. s početkom u 19:30 sati.

 

U prostorima HKD „Napredak“ Knin, Stanislav Muškinja će izvesti „Udaraljkaški koncert“. Na programu su: Muškinja, O’Meara, Murtynciow, Lešnik, Pugelnik, Bach i Potočnjak.

Koncert se održava uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske.