Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

SVEČANOST U PUČKOM OTVORENOM UČILIŠTU POVODOM ZAVRŠETKA PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE OBLIKOVANJA DEKORATIVNIH PREDMETA OD GLINE

24. 05. 2016.

Danas, 24. svibnja 2016. godine, u Pučkom otvorenom učilištu Knin upriličena je mala svečanost povodom završetka programa osposobljavanja skupine polaznika za poslove ”oblikovanja dekorativnih predmeta od gline” i uručenja Uvjerenja o osposobljavanju.

Svečanosti su, pored polaznika i djelatnika Učilišta, nazočili i zamjenik župana Šibensko-kninske županije gospodin Tomislav Vrdoljak, kninski gradonačelnik gospodin Nikola Blažević, njegov zamjenik gospodin Slaven Ivić, direktorica Turističke zajednice grada Knina Matea Lozančić i  predstavnici Udruge ”Sveti Bartolomej”.

U svom obraćanju, ravnatelj Mato Milanović je pozdravio sve nazočne, zahvalio Šibensko-kninskoj županiji koja je za ovaj program Učilištu pružila financijsku potporu, kao i Gradu Kninu koji, kao osnivač,  podupire sve projekte Učilišta. Naglasio je da su polaznici/ce  pokazali veliku ozbiljnost i želju da ovaj program urodi plodom, te na poseban način naglasio ulogu voditeljice programa, profesorice Tatjane Jadrić.

Pored toga, ravnatelj je istaknuo da su završetkom ovog programa stvoreni dodatni ljudski potencijali koje lokalna zajednica u budućnosti treba i može iskoristiti u cilju poboljšanja ponude suvenira i drugih dekorativnih predmeta.

Polaznike/ce i nazočne goste pozdravili su i gradonačelnik Nikola Blažević i dožupan Tomislav Vrdoljak.