Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Održana završna konferencija projekta „Razvoj vještina POU Knin“

15. 12. 2014.

U gradskoj vijećnici Grada Knina održana je završna konferencije projekta „Razvoj vještina POU Knin” te su dodijeljena uvjerenja polaznicima.

Konferencija je otvorena pozdravnim govorom ravnatelja Pučkog otvorenog učilišta Knin, Mate Milanovića koji se prisjetio cijelog projektnog ciklusa od pisanja projekta, aplikacije na natječaj do provedbe samog projekta.

Zatim je riječ preuzeo šibensko-kninski dožupan Zoran Smolić  koji je ujedno i predsjednik izvršnog odbora Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije čiji su članovi sudjelovali na projektu i to u provođenju analize tržišta rada naše županije. Dožupan Smolić je izrazio zadovoljstvo zbog uspješne provedbe projekta i izrazio nadu da će se polaznici programa uskoro i zaposliti.

Nakon njega obratila se Josipa Rimac, gradonačelnica Grada Knina koji je bio partner na projektu. Izvijestila je kako je cijelo vrijeme bila informirana o tijeku projekta preko svog zamjenika Slavena Ivića koji je član projektnog tima. Uz pohvale POU Knin na provedenom projektu i dosadašnjem radu, izrazila je nadu u buduću suradnju na sličnim EU projektima. Također je poželjela puno sreće svima koji su završili programe kroz ovaj projekt.

Poslije pozdravnih govora voditeljica projekta Nera Bošnjak prezentirala je rezultate i tijek projekta, a nakon prezentacije  dodijeljena su uvjerenja polaznicima programa od strane voditeljice POU Knin i članice projektnog tima Sandre Žulj, ravnatelja POU Knin Mate Milanovića i voditeljice projekta Nere Bošnjak.

Program osposobljavanja „Zavarivač/ica REL postupkom“ završilo je 14 polaznika, program osposobljavanja „Pomoćnik/ica u nastavi u radu s učenicima s poteškoćama“ završilo je 13 polaznika, program usavršavanja „Voditelj/ica izrade i provedbe EU projekta“ završilo je 9 polaznika, a pilot program „Izrada dekorativnih predmeta od gline za osobe s invaliditetom“ završilo je 9 polaznika.

 

[tmq_promobox logofile=”https://www.pou-knin.hr/wp-content/uploads/konekcija-150×150.jpg”]Objava za medije[/tmq_promobox]

 

DSCF6574
DSCF6564
DSCF6528