Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

U Kninu obilježen 8. tjedan cjeloživotnog učenje

07. 10. 2014.

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta u Kninu je i ove godine, od 29. rujna do 5. listopada obilježen 8. tjedan cjeloživotnog učenja.

Pored aktivnosti kao što su svakodnevna prezentacija obrazovnih programa tijekom cijelog tjedna te informiranja građana i građana putem medija, Učilište je organiziralo i sljedeće aktivnosti:

 

Dani otvorenih vrata

Dana 30. rujna 2014. godine u vremenu od 09 do 14 sati svi zainteresirani građani/ke su putem plakata i Radio Knina pozvani u Učilište gdje su mogli dobiti sve informacije koje su ih zanimale vezano uz edukacije i tjednu cjeloživotnog učenja. Na poziv se odzvalo dvadesetak zainteresiranih građana, a dosta upita je stiglo i telefonskim putem i putem maila

 

Završna konferencija EU projekta ”Vještine za promjene”

Završna konferencija projekta ”Vještine za promjene”, a koji se financira sredstvima EU, održana je 3. listopada 2014. godine u vremenu od 10,30 do 11,30 sati u dvorani Hrvatske gospodarske komore u Kninu. Događaju je nazočilo oko 50 građana. Prisutnima je prikazan i promotivni film o aktivnostima i rezultatima Projekta.

 

Izložba slika Josipa Bošnjaka

Uz nazočnost velikog broja građana, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, dana 3. listopada 2014. godine s početkom u 11,30 sati, svečano je otvorena izložba slika kninskog slikara Josipa Bošnjaka. Nazočne goste su pozdravili ravnatelj Učilišta Mato Milanović i kninski dogradonačelnik Slaven Ivić, a izložbu je otvorila Sandra Žulj, stručno-pedagoška voditeljica Učilišta. Program je vodio kninski pjesnik Ante Nadomir Tadić Šutra. O svom umjetničkom radu i pogledima na život i svijet, nazočnima je govorio sam autor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA