Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

POU Knin Vas poziva na otvorenje „CENTRA ZA RAZVOJ VJEŠTINA“

26. 06. 2014.

Pozivamo Vas na otvorenje « Centra za razvoj vještina » koje će se održati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin, IV. gardijske brigade bb. s početkom u 11:00 sati 18. listopada 2013. godine. Centar za razvoj vještina se otvara u okviru projekta « Vještine za promjene » kojeg provodi Pučko otvoreno učilište Knin.

Centar za razvoj vještina bit će otvoren u okviru provođenja aktivnosti projekta te će pružati usluge korisnicima/cama projekta odnosno dugotrajno nezaposlenim mladima s niskom razinom obrazovanja i nezaposlenim mladima pripadnicima nacionalnih manjina u svrhu povećanja zapošljivosti ovih ugroženih skupina na tržištu rada.

Centar za razvoj vještina služit će kao referentno sjedište za provedbu radionica i osposobljavanja korisnika/ca projekta te pružanje usluga budućim korisnicima/cama Centra; obzirom da su aktivnosti Centra za razvoj vještina planirane i nakon završetka projekta “Vještine za promjene”.

Otvorenje „Centra za razvoj vještina“ bit će popraćeno prezentacijom na kojoj ćemo Vas upoznati sa sadržajem i budućim aktivnostima Centra u trajanju od 30 minuta.

Mjesto održavanja otvorenja: Pučko otvoreno učilište Knin, IV. gardijske brigade bb, 22 300 Knin Vrijeme održavanja: Petak, 18. listopada 2013. godine u 11:00 sati.