Programi obrazovanja uz Vaučere
Hrvatskog zavoda za zapošljavanje
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.pou-knin.hr/wp-content/uploads/pouk-e1.jpg

Kontaktirajte nasKontakt podaci

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE KNIN
4. gardijske brigade 11
Tel i fax: +385 22 662 400
Email: pou-knin@pou-knin.hr
IBAN: HR85 2390 0011 8196 0000 1
OIB: 06161043479
MB: 1776754
https://www.pou-knin.hr/wp-content/uploads/epouka.jpg
https://www.pou-knin.hr/wp-content/uploads/kurikulum-2-1.jpg
https://www.pou-knin.hr/wp-content/uploads/pristup-informacijama-22.jpg
https://www.pou-knin.hr/wp-content/uploads/javna-nabava-1-21.jpg

Program obrazovanja
za stjecanje mikrokvalifikacije
ekološko pčelarenje

Trajanje programa 200 sati

Redovita nastava uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu.

Uvjet za upis u program je posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 (završena najmanje osnovna škola), navršenih 18 godina i liječnička svjedodžba medicine rada

Kompetencije koje se stječu završetkom programa:

  1. Pripremati samostalno opremu, unutarnji i vanjski prostor poljoprivredne proizvodnje i sredstva za proizvodnju za provedbu proizvodnog procesa prema pravilima struke,
  2. Planirati vlastiti rad i rad u timu,
  3. Provesti postupke hranjenja i njege u ekološkoj proizvodnji farmskih životinja riba, pčela i lovne divljači utemeljenim na ekološkim principima u skladu sa standardima, preporukama veterinara te pravnim i sigurnosnim normama,
  4. Izvesti postupke uređivanja životinjskih nastambi i okoliša po ekološkim principima u skladu sa standardima i sigurnosnim normama te biološkim zahtjevima svake vrste,
  5. Analizirati propisane biosigurnosne mjere na objektima uzgoja i držanja u svrhu prevencije zaraznih bolesti s ciljem racionalne uporabe antimikrobnih sredstava u liječenju životinja i smanjenja antimikrobne rezistencije,
  6. Izvesti postupke proizvodnje pčelinjih proizvoda prema pravilima struke uz poštivanje ekoloških principa i protokola za osiguravanje kvalitete,
  7. Provoditi animalnu proizvodnju na konvencionalan i/ili ekološki način poznajući proizvodni ciklus životinja,
  8. Voditi radni proces prema propisanim standardima i normativima,
  9. Primijeniti pravilne načine uporabe i čuvanja živežnih namirnica,
  10. Osmišljavati nove načine i oblike komuniciranja i pristupanja tržištu sa specifičnom ponudom,
  11. Organizirati prodaju proizvoda i usluga poljoprivrednog gospodarstva
  12. Planirati promidžbu vlastitih poljoprivrednih proizvoda na tržištu za različite ciljane skupine,
  13. Primijeniti osnove prodajne psihologije i marketinga.
Istraži naše stranice

Brzi linkovi

Na linku ispod možete saznati više informacija o povijesti Učilišta, našim djelatnostima i članovima Upravnog vijeća…

Transparentna javna nabava jedno je od osnovnih načela našeg rada. Godišnji planovi nabave odjavljuju se na linku ispod…

Brinemo o svim prikupljenim podacima naših korisnika, a za sve informacije možete se javiti službeniku za zaštitu osobnih podataka…

Godišnja izvješća o radu pravo su mjesto gdje možete pročitati što smo radili u prethodnoj godini i koji su planovi za sljedeću…

https://www.pou-knin.hr/wp-content/uploads/strelica.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image