Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Poziv za prijavu u program besplatnog osposobljavanja za dadilju

12. 02. 2020.


 

 

Projekte sufinancira Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova

 

 

Obavještavamo sve zainteresirane da počinju prijave za besplatan program osposobljavanja za poslove dadilje, u okviru EU projekta „Znanje je ključ”, čiji je nositelj Europski edukacijski forum, a partner Pučko otvoreno učilište Knin.

Program je namijenjen nezaposlenim ženama grada Knina.

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin u utorak, 18. veljače 2020. u 12,30 sati održat će se radionica o osposobljavanju i edukacijama za sve zainteresirane, a planirani početak je u ponedjeljak 24. veljače 2020. Nastava od 500 školskih sati će se provoditi od ponedjeljka do četvrtka.

Svakoj polaznici osigurani su besplatni obroci tijekom trajanja edukacije, svi nastavni materijali i stručna praksa u sklopu koje će imati priliku vidjeti i primjere dobre prakse na besplatnom četverodnevnom studijskom putovanju u Njemačkoj.

Projekt doprinosi održivom razvoju i zaštiti okoliša. Projektne aktivnosti će se obavljati bez papira. Iz tog razloga nema promocije putem letaka i brošura, a polaznice će koristiti tablete nabavljene kroz projekt.

Po završetku edukacije polaznice će steći kompetencije za zanimanje dadilje i dobiti uvjerenje o osposobljavanju, koje će im omogućiti bolju poziciju na tržištu rada, a steći će i osnovna znanja i vještine o poduzetništvu i poslovanju u RH.

Više informacija i prijave:

EUROPSKI EDUKACIJSKI FORUM

Marijana Mijat, voditeljica projekta
marijana.mijat@zg.t-com.hr

Ante Čavlina, asistent voditeljice projekta
ante.cavlina@gmail.com
M 098 9237 982

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE KNIN
4.gardijske brigade 11., Knin
Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h
www.pou-knin.hr

Više informacija o projektu pročitajte ovdje.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Europskog edukacijskog foruma.