Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

OTVOREN JAVNI POZIV ZA BESPLATNU OBUKU ZA DIZAJN I IZRADU SUVENIRA

18. 09. 2019.

Grad Knin i Turistička zajednica grada Knina provode projekt „Kulturna i prirodna baština – resurs za razvoj turizma“ KK.08.2.1.09.0001 kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. U sklopu projekta provest će se obuka 10 (deset) osoba s područja Grada Knina za dizajn i izradu suvenira.

Ovaj Poziv je namijenjen svima koji se bave dizajnom i izradom suvenira ili se planiraju baviti time. Ako si kreativna osoba koja ima odlične ideje za suvenire našeg grada, prijavi se na obuku za dizajn i izradu suvenira.

Obuku će organizirati Turistička zajednica grada Knina u suradnji s Gradom Kninom, a provodit će se u listopadu 2019. godine. Obuka će se održavati na Pučkom otvorenom učilištu Knin,  4.gardijske brigade 11.

U slučaju da se prijavi veći broj kandidata od predviđenog broja, bit će organizirano testiranje, o čemu će svi kandidati biti pravovremeno obaviješteni.

Obavijest o ishodu Javnoga poziva za iskaz interesa bit će dostavljena odabranim kandidatima najkasnije 15 dana nakon zatvaranja poziva.

U slučaju nedovoljnog broja zainteresiranih Turistička zajednica grada Knina zadržava pravo poništenja Javnoga poziva.

UVJETI

Pravo na podnošenje prijave imaju sve fizičke osobe koje zadovoljavaju sljedeće uvjete:

  • imaju prijavljeno boravište/ prebivalište na području Grada Knina
  • bave se dizajnom i izradom suvenira ili se planiraju baviti time

Kandidat je dužan priložiti:

  • motivacijsko pismo, uključujući i kontakt podatke
  • presliku osobne iskaznice i/ili potvrdu o prebivalištu/boravištu

 

DOSTAVA DOKUMENTACIJE

Prijavu uz ostalu navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti zaključno sa 27. rujna 2019. godine putem elektronske pošte na adresu info@tz-knin.hr, poštom ili osobno na adresu: TZ GRADA KNINA, Dr. Franje Tuđmana 24, 22300 KNIN.

Javni poziv je dostupan na službenoj stranici Turističke zajednice grada Knina: http://www.tz-knin.hr/hr/b2b/informacije/.