Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Osposobljavanje za međunarodno priznatu kompetenciju ‘Stručnjak za EU fondove’

15. 05. 2015.

Pozivamo vas da se prijavite na dvomjesečni međunarodni certifikacijski program Stručnjak za EU fondove kojim vas osposobljavamo da na stvarnim primjerima iz prakse naučite pripremati, prijaviti i provesti projekte koji su sufinancirani sredstvima EU.

Edukacija je namijenjena djelatnicima poduzetničkih centara, tehnoloških parkova i poslovnih zona, tijelima regionalne i lokalne uprave i samouprave, konzultantima i projektnim menadžerima, direktorima i članovima uprava tvrtki koje ispunjavaju uvjete za EU fondove, poduzetnicima i trgovačkim društvima čije je poslovanje vezano uz općedruštvenu korist, znanstvenim i obrazovnim institucijama, neprofitnim, nevladinim i civilnim udrugama, kao i svim zainteresiranim pojedincima.

Program je u potpunosti usklađen s europskim kvalifikacijskim okvirom, a dobiveni certifikat može se koristiti u sklopu europske putovnice znanja i vještina (Europass, http://europass.cedefop.europa.eu/hr/about). U tom smislu, Europass predstavlja korak dalje od verificiranih programa koji se upisuju u radnu knjižicu.

U lipnju počinjemo s osposobljavanjem nove grupe kandidata, predavanja i radionice se održavaju u POU Knin.

Trajanje programa
80 školskih sati tijekom 8 tjedana

Cijena programa
7.000,00 KN + PDV.

Cijena za obročnu otplatu
7.700,00 KN + PDV (trening je moguće otplatiti u 4 mjesečna obroka.)

U cijenu je uračunato:

  • 80 školskih sati predavanja
  • materijali za učenje
  • osvježenje tijekom predavanja
  • stručna podrška u svladavanju programa
  • certifikacijski ispit
  • certifikat.

Zainteresirani nam se mogu javiti na tel. broj 022 662 400 (svaki radni dan između 08:00 i 15:00), putem e pošte: voditelj@pou-knin.hr