Obavijesti
i novosti

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Osposobljavanje za međunarodno priznatu kompetenciju ‘Stručnjak za EU fondove’

15. 05. 2015.
https://www.pou-knin.hr/wp-content/uploads/eu-fond-edukacija.jpg

Pozivamo vas da se prijavite na dvomjesečni međunarodni certifikacijski program Stručnjak za EU fondove kojim vas osposobljavamo da na stvarnim primjerima iz prakse naučite pripremati, prijaviti i provesti projekte koji su sufinancirani sredstvima EU.

Edukacija je namijenjena djelatnicima poduzetničkih centara, tehnoloških parkova i poslovnih zona, tijelima regionalne i lokalne uprave i samouprave, konzultantima i projektnim menadžerima, direktorima i članovima uprava tvrtki koje ispunjavaju uvjete za EU fondove, poduzetnicima i trgovačkim društvima čije je poslovanje vezano uz općedruštvenu korist, znanstvenim i obrazovnim institucijama, neprofitnim, nevladinim i civilnim udrugama, kao i svim zainteresiranim pojedincima.

Program je u potpunosti usklađen s europskim kvalifikacijskim okvirom, a dobiveni certifikat može se koristiti u sklopu europske putovnice znanja i vještina (Europass, http://europass.cedefop.europa.eu/hr/about). U tom smislu, Europass predstavlja korak dalje od verificiranih programa koji se upisuju u radnu knjižicu.

U lipnju počinjemo s osposobljavanjem nove grupe kandidata, predavanja i radionice se održavaju u POU Knin.

Trajanje programa
80 školskih sati tijekom 8 tjedana

Cijena programa
7.000,00 KN + PDV.

Cijena za obročnu otplatu
7.700,00 KN + PDV (trening je moguće otplatiti u 4 mjesečna obroka.)

U cijenu je uračunato:

  • 80 školskih sati predavanja
  • materijali za učenje
  • osvježenje tijekom predavanja
  • stručna podrška u svladavanju programa
  • certifikacijski ispit
  • certifikat.

Zainteresirani nam se mogu javiti na tel. broj 022 662 400 (svaki radni dan između 08:00 i 15:00), putem e pošte: voditelj@pou-knin.hr