U Kninu obilježen 8. tjedan cjeloživotnog učenje

Autor: u Info, Ostalo dana 07. 10. 2014.

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta u Kninu je i ove godine, od 29. rujna do 5. listopada obilježen 8. tjedan cjeloživotnog učenja.

Pored aktivnosti kao što su svakodnevna prezentacija obrazovnih programa tijekom cijelog tjedna te informiranja građana i građana putem medija, Učilište je organiziralo i sljedeće aktivnosti:

 

Dani otvorenih vrata

Dana 30. rujna 2014. godine u vremenu od 09 do 14 sati svi zainteresirani građani/ke su putem plakata i Radio Knina pozvani u Učilište gdje su mogli dobiti sve informacije koje su ih zanimale vezano uz edukacije i tjednu cjeloživotnog učenja. Na poziv se odzvalo dvadesetak zainteresiranih građana, a dosta upita je stiglo i telefonskim putem i putem maila

 

Završna konferencija EU projekta ”Vještine za promjene”

Završna konferencija projekta ”Vještine za promjene”, a koji se financira sredstvima EU, održana je 3. listopada 2014. godine u vremenu od 10,30 do 11,30 sati u dvorani Hrvatske gospodarske komore u Kninu. Događaju je nazočilo oko 50 građana. Prisutnima je prikazan i promotivni film o aktivnostima i rezultatima Projekta.

 

Izložba slika Josipa Bošnjaka

Uz nazočnost velikog broja građana, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, dana 3. listopada 2014. godine s početkom u 11,30 sati, svečano je otvorena izložba slika kninskog slikara Josipa Bošnjaka. Nazočne goste su pozdravili ravnatelj Učilišta Mato Milanović i kninski dogradonačelnik Slaven Ivić, a izložbu je otvorila Sandra Žulj, stručno-pedagoška voditeljica Učilišta. Program je vodio kninski pjesnik Ante Nadomir Tadić Šutra. O svom umjetničkom radu i pogledima na život i svijet, nazočnima je govorio sam autor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Podjeli objavu:

6 godina ago / Nema komentara

POU

Komentiranje nije dozvoljeno.